Анегдоти
|
|
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.10.44 PM | Сообщение # 1 |
Admin
Награды: 8
Статус: Offline
| До психотерапевта приходить літній сивий чоловік До психотерапевта приходить літній сивий чоловік із бородою, зодягнений у білу мантію. Лікар каже: — Мушу вас попередити: якщо ви хочете, аби наша робота дала позитивний наслідок, ви маєте розказати мені геть усе і з самісінького початку. — З великим задоволенням! — каже літній чоловік. — Отже, спочатку я створив Землю…
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.11.36 PM | Сообщение # 2 |
Admin
| Скажіть, а як ви чистите зуби у важкодоступних місцях? — Скажіть, а як ви чистите зуби у важкодоступних місцях? — Даруйте, але я не маю зубів у важкодоступних місцях.
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.11.56 PM | Сообщение # 3 |
Admin
| Лікар заходить до палати, де лежить молода жінка Лікар заходить до палати, де лежить молода жінка: — Доброго ранку, роздягайтеся, маю вас оглянути… — Але ж мене щойно оглянув ваш колега і сказав, що я в чудовій формі! — Так. Він і мені це сказав.
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.12.12 PM | Сообщение # 4 |
Admin
| Чоловік телефонує до пологового будинку Чоловік телефонує до пологового будинку: — Моє прізвище Іванчук. Кого народила моя дружина? — Дівчинку. — Як?! Хіба вам не телефонували з адміністрації Президента? — Ой, вибачте, звичайно ж, хлопчика!
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.12.23 PM | Сообщение # 5 |
Admin
| Пацієнт лікареві Пацієнт лікареві: — У мене проблема. Я — імпотент… — Ну, це не проблема! Є два варіанти. Перший — одна операція, і все в порядку. Вартість — десять тисяч доларів. Другий варіант — серія операцій упродовж місяця. Вартість — п’ять тисяч доларів. — Знаєте, лікарю, мені треба вдома порадитись. — Гаразд, приходьте завтра. Завтра: — Ну, порадились? І що вирішили? Пацієнт, тяжко зітхаючи: — Вирішили робити ремонт квартири…
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.12.38 PM | Сообщение # 6 |
Admin
| Пацієнт приходить до психіатра зі скаргою на комплекс неповноцінності Пацієнт приходить до психіатра зі скаргою на комплекс неповноцінності. Після тривалих розпитувань психіатр каже: — Можу вас заспокоїти. Ніякого комплексу у вас немає. Ви справді неповноцінний.
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.12.55 PM | Сообщение # 7 |
Admin
| У психлікарні пацієнти дивляться теленовини У психлікарні пацієнти дивляться теленовини. Один із них після кожного сюжету плескає себе по коліну й задоволено вигукує: — Добре, що я у психушці! — Цього пора виписувати, — каже один лікар другому. — Увіч одужав!
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.13.05 PM | Сообщение # 8 |
Admin
| Служба невідкладної психологічної допомоги Служба невідкладної психологічної допомоги. Глибока ніч. Спливає п’ята година телефонної консультації у зв’язку з родинними проблемами клієнта. Консультант: — Скажіть, а про самогубство ви ніколи не думали? — Ні, що ви, боронь Боже! — А ви подумайте, подумайте…
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.13.17 PM | Сообщение # 9 |
Admin
| Лікар до хворого після операції Лікар до хворого після операції: — Ми зробили все, що могли, але, на жаль, мусимо констатувати: жити вам лишилося два тижні. Оплатіть рахунок за операцію — дві тисячі доларів. — Господи, де ж я дістану дві штуки за такий короткий термін? — Ну, гаразд: три тижні!
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.13.28 PM | Сообщение # 10 |
Admin
| Вісімдесятирічний дід уже давно нічого не чує. Вісімдесятирічний дід уже давно нічого не чує. Нарешті зважується і йде до лікарів. Йому підбирають невеличкий слуховий апарат, і той знову чує все, як у молоді літа. Через місяць дід знову йде до лікаря для контролю. Лікар: — Здається, все в порядку. Скажіть, мабуть же, ваша родина в захопленні від того, що ви прекрасно чуєте? — А я їм іще нічого не повідомив. Сиджу і слухаю їхні балачки. Вже тричі довелося переписувати заповіт.
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.13.44 PM | Сообщение # 11 |
Admin
| Біла жінка народила негра Біла жінка народила негра. Медсестра у вестибюлі побачила батька – теж білого чоловіка, та ще й могутніх габаритів – і побоялася повідомити йому новину. Вирішила залучити до цього двірника: — Петровичу, з мене пляшка! Скажи йому по-науковому: мовляв, мутація, гени… Налила двірникові склянку спирту. Той вихилив, вийшов у вестибюль і крикнув: — Іваненко! — Я! — Дурень ти, Іваненко! Мутатор мити треба! Негр у тебе народився. Геною назвали.
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.14.06 PM | Сообщение # 12 |
Admin
| Молода жінка, яка недавно вийшла заміж Молода жінка, яка недавно вийшла заміж, каже старшій колезі по роботі: — Мені треба йти до лікаря, а я соромлюся. Доведеться роздягатись перед ним, а він же чоловік… — Ну то й що? Лікар — такий самий чоловік, як і всі інші.
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.14.17 PM | Сообщение # 13 |
Admin
| У пологовому будинку медсестра з двома немовлятами на руках звертається до молодого татуся У пологовому будинку медсестра з двома немовлятами на руках звертається до молодого татуся: — Вас не шокує те, що у вас народилося більше однієї дитини? — Звісно, ні! — Тоді тримайте цих двох, я зараз іще піднесу.
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.14.28 PM | Сообщение # 14 |
Admin
| Лікарю, я вже вкотре вам повторюю, що я справді хворий! — Лікарю, я вже вкотре вам повторюю, що я справді хворий! — А я вам кажу, як лікар, що це ви собі навіяли. Ніяких слідів хвороби у вас немає. — Але ж я погано себе почуваю. — Кажу вам іще раз: то ви собі вигадали. Йдіть додому й повторюйте про себе: «Я здоровий, абсолютно здоровий!» — і все буде добре. — Дякую, лікарю. До побачення. — Заждіть! А гонорар за консультацію? — А ви, лікарю, повторюйте про себе: «Мені заплачено, мені добре заплачено…»
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.14.39 PM | Сообщение # 15 |
Admin
| Лікар пацієнтові Лікар пацієнтові: — Отже, вранці вживаєте червону пігулку й запиваєте кухлем води, в обід — блакитну пігулку й запиваєте кухлем води, за вечерею — жовту пігулку й запиваєте кухлем води, нарешті перед сном вживаєте зелену пігулку й запиваєте кухлем води. — Лікарю, а що в мене? — Обезводнення організму.
Proud to be Ukranian
|
|
| |