Анегдоти
|
|
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.14.49 PM | Сообщение # 16 |
Admin
Награды: 8
Статус: Offline
| Чоловік прокидається о третій годині ночі Чоловік прокидається о третій годині ночі, не дуже добре почувається й телефоном викликає особистого лікаря. Той приїздить, обстежує пацієнта й каже: — Будь ласка, запросіть своїх дітей, адвоката й нотаріуса. — Все так погано, лікарю? Я помру?! — Ні, просто я не хочу бути єдиним, кого не знати навіщо підіймають із ліжка о третій годині ночі.
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.14.59 PM | Сообщение # 17 |
Admin
| Комісія з Міністерства охорони здоров’я Комісія з Міністерства охорони здоров’я прибуває з інспекцією до психлікарні. Біля воріт її зустрічають два дебіли верхи на швабрах: — Ми вас на таксі підвеземо до головлікаря. Сідайте! — Дякуємо, ми й самі дійдемо. Один дебіл дістає з кишені шипований кастет: — А може, передумаєте?.. Перелякані інспектори «сідають» на швабри позаду «таксистів» і «їдуть». Біля головного корпусу «таксисти» кажуть: — Гоніть по сто гривень! Віддавши гроші, люті інспектори виказують головному лікареві: — Що тут у вас коїться? Небезпечні хворі з холодною зброєю по території тиняються! Зайти страшно! — То не хворі. То практиканти підпрацьовують…
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.15.15 PM | Сообщение # 18 |
Admin
| Літня жінка прийшла на консультацію Літня жінка прийшла на консультацію. її записали до молодого, щойно з інституту, лікаря. Через кілька хвилин жінка вискочила з кабінету і з диким криком помчала коридором. Біля вхідних дверей її зупинив лікар — ветеран поліклініки. Розпитавши в неї, заходить до кабінету молодого лікаря: — Ти що собі дозволяєш? їй п’ятдесят шість років, у неї заміжня дочка і дві внучки, а ти їй повідомляєш, що вона вагітна! Молодий лікар, не перестаючи щось писати в картонці пацієнтки: — А ви не помітили, гикавки у неї вже немає?
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.15.23 PM | Сообщение # 19 |
Admin
| На що скаржитесь? — На що скаржитесь? — Недочуваю. — Курите? — Курю. — Випиваєте? — Буває. — Жінки?.. — Ну… — Доведеться вам від усього цього відмовитися. — І це заради того, щоб краще чути? Та ніколи!
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.15.47 PM | Сообщение # 20 |
Admin
| Три пенсіонерки на прийомі у терапевта Три пенсіонерки на прийомі у терапевта. — Лікарю, останнім часом дихати важко, серцебиття, безсоння… — Яка пенсія? — Сто двадцять гривень. — Фрукти, фрукти, фрукти… Друга: — Останнім часом важко дихати, серцебиття, безсоння… — Яка пенсія? — Дев’яносто. — Овочі, овочі, овочі… Третя: — Останнім часом дихати важко, серцебиття, безсоння… — Яка пенсія? — Шістдесят. — Повітря, повітря, повітря…
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.15.55 PM | Сообщение # 21 |
Admin
| На прийомі у лікаря хворий нарікає На прийомі у лікаря хворий нарікає: — Щоранку кашель мучить так, що дихати нема чим! Лікар, дістаючи сигарету й розминаючи її: — Мабуть, багато курите? Хворий зраділо: — Так, так, лікарю! Багато! Лікар прикурює, всмак затягується, випускає дим і задумливо каже: — Вам треба кинути курити. Хворий (здивовано): — Але ж ви самі курите! — Так, але ж я не тиняюся по лікарях.
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.16.08 PM | Сообщение # 22 |
Admin
| Лікарю, у мене проблеми Відвідувач: — Лікарю, у мене проблеми. Лікар (щось пише в історії хвороби): — Сідайте, розказуйте. — У мене погаслий погляд… І праве плече сіпається. Лікар (пише далі): — Валер’янка і дві пігулки оцих ось ліків на ніч. Як рукою зніме! — Ночами мені сниться, буцімто я споруджую підземні піраміди в Тоскані. Я страшенно боюся за цілісність фресок і міцність розчину під дією фунтових вод. Лікар (підводить очі): — Що ви кажете? А з чого робите арматуру фундаменту? Раджу з’єднані по чотири гартовані прути. Перевірено століттями! — Лікарю, щось усе йде не так. Визначник телефонних номерів показує номери людей, котрі ніколи мені не телефонували. На афішах і вивісках – усі слова одного кореня. Мій хом’ячок не розмовляє зі мною четвертий день, сидить незрушно у кутку клітки в позі пастуха Сантьяго з роману «Алхімік» Пауло Коельйо і час від часу тільки насвистує фуги Баха. — Яке ерудоване у вас звірятко! Ви не пропонували йому Винни-ченкову «Машину часу» та «Запорозький марш» в обробці Віктора Гуцала? — Лікарю, а ще я відчуваю і розумію жінок… Лікар (упустивши додолу окуляри): — Оце тобі й маєш!..
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.16.35 PM | Сообщение # 23 |
Admin
| Чоловік у кабінеті лікаря скаржиться Чоловік у кабінеті лікаря скаржиться: — У мене пропало почуття власної гідності… — Роздягайтеся, показуйте… — Прийшов чоловік до аптеки: — Пане аптекарю, я вже три тижні не годен оправитися. Такий запор, такий запор!.. Зарадьте, будь ласка! Аптекар дістає якусь рідину й питає: — Де ви мешкаєте? — На околиці міста. — Скільки кілометрів звідси? — Кілометрів сім буде. Аптекар — крап! крап! крап!.. — Ви додому підете пішки чи поїдете автобусом? — Автобусом, пане аптекарю. Аптекар — крап! крап!.. — Чи далеко від автобусної зупинки до вашого будинку? — Метрів триста. Аптекар — крап! крап! крап!.. — На якому поверсі живете? — На четвертому. — Ліфт у будинку є? — Немає. Аптекар – крап! крап!.. — Скільки метрів у квартирі від вхідних дверей до туалету? — Метрів сім. Аптекар – крап! крап! крап!.. — Оце зараз випийте та їдьте додому. На другий день чоловік знову приходить до аптеки: — Дякую, пане аптекарю! Ваші ліки спрацювали просто геніально! І який ви прозорливий чоловік! Помилилися всього на три метри…
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.16.47 PM | Сообщение # 24 |
Admin
| На прийомі у психіатра На прийомі у психіатра. Пацієнт скаржиться на повну відсутність уяви. Лікар: — Подумайте, на що схожі ген ті два пагорби за вікном? — Ну, ні на що… — А мені вони нагадують жіночі груди. Ось у такому плані вчіться думати про речі – і до вас повернеться уява. Через тиждень пацієнт каже: — Лікарю, дуже вам дякую! У мене прекрасна уява! — Що ж, перевіримо… Ось настінний годинник: що він вам нагадує? — Ясна річ, жіночі груди! — Чому? — Цмок-цмок, цмок-цмок…
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.17.01 PM | Сообщение # 25 |
Admin
| Для поліпшення травлення я п’ю пиво «Оболонь» — Для поліпшення травлення я п’ю пиво «Оболонь», для регулювання кров’яного тиску — червоне вино, коли грипую — коньяк або перцівку, ангіну лікую слив’янкою, для підвищення загального тонусу вживаю самогон, настояний на калган-корені… — Вибачте, а звичайну воду ви п’єте? — На щастя, такої хвороби в мене поки що нема.
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.17.11 PM | Сообщение # 26 |
Admin
| Чоловік на консультації у психолога Чоловік на консультації у психолога: — У мене величезна проблема. Я вже два місяці не сплю. Щовечора, коли вкладаюся, мені здається, ніби під диваном хтось є. Лізу під диван — нікого нема! Але в цю мить мені починає здаватися, буцім хтось є на дивані. Я вилажу з-під дивана, лягаю на нього – нікого нема! І тут мені знову здається, ніби під диваном хтось таки є. Ще раз лізу під диван, де мені здається, що хтось лежить на моєму дивані. І так — до самого ранку. — Так-так-так!.. – розгублено мовить психіатр. – Що й казати, проблема! І що характерно – це перший такий випадок у моїй практиці. Навідайтеся, будь ласка, через тиждень. Мені треба звернутися до спеціальної літератури. Пацієнт пішов і не навідався ні через тиждень, ні через місяць. Психолог випадково зустрів його в барі: — Чому ж ви, шановний, не з’явилися на повторний прийом? — Проблема відпала. Мене сусід вилікував. — Сусід? Він у вас, мабуть, медичне світило? — Та ні, звичайний столяр. — І що ж він вам порадив? — Відпиляти ніжки в дивана.
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.17.23 PM | Сообщение # 27 |
Admin
| Серце у вас слабеньке — Серце у вас слабеньке, берегтися вам треба, — каже лікар старій бабі. — На якому поверсі живете? — На шостому. — То у вашому під’їзді має бути ліфт. — Та є, чого ж. — Отож не піднімайтеся східцями. Зрозуміло? А через місяць навідайтесь до мене. Минув місяць. Знову лікар оглядає бабу — а в неї серце, як у молодої. — Ось тепер зовсім інша картина! – каже лікар. — То що, можна вже східцями ходити? — Можна! — От спасибі! Бо набридло до квартири вилазити по трубі. — Як по трубі?! Ви ж казали, що ліфт є! — Та є, але, гад, уже третій рік не працює.
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.18.08 PM | Сообщение # 28 |
Admin
| Заходить до лікаря чоловік Заходить до лікаря чоловік: — Ви знаєте, від мене пішла дружина і забрала дітей, мене вигнали з роботи, грошей немає, друзів теж, я став багато пити, у мене вже тремтять руки, в очах двоїться, ломить усе тіло, я погано сплю. Що робити? — Ну й становище у вас!.. Як лікар, я рекомендую вам утриматися від спиртного, а як людина — не раджу.
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.18.24 PM | Сообщение # 29 |
Admin
| Кореспондент питає у психіатра Кореспондент питає у психіатра, який тест є підставою вважати, що пацієнт повністю одужав. — Ми наливаємо повну ванну води, кладемо поряд чайну ложечку та великий кухоль і пропонуємо звільнити ванну від води… — Ясна річ, — усміхнено каже кореспондент, — будь-яка нормальна людина скористається великим кухлем. — А от і ні! Нормальна людина пробку витягне
Proud to be Ukranian
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 2009-10-07, 8.18.36 PM | Сообщение # 30 |
Admin
| Лікарю, щось ноги слабнуть — Лікарю, щось ноги слабнуть, погано сплю, маячня всіляка в голову лізе… — Від цих недуг є два рецепти, — каже лікар. — Перший такий: три рази на тиждень любити жінку. — А другий? — Другий вам, певно, не під силу. Треба щонайменше раз на місяць пішки ходити в Київ. — А скільки від нас до Києва? — Кілометрів із сто буде. Чоловік задумався й каже: — Та воно, як розібратися, не так той Київ і далеко.
Proud to be Ukranian
|
|
| |