Мені подобаються кліпи в яких є сюжет і які відповідають пісні. Зараз наші виконавці знімають багато кліпів, але їх неможливо дивитись адже відео може навіть невідповідати тексту пісні. Нещодавно я відкрив для себе новий стиль кліпів, це кліпи змонтовані з фотографій. Мені дуже сподобалось Кліп групи СКАЙ Подаруй світло, хоч офіційний кліп мені також подобається. Кліп Плач Єремії - Вона який знайшов просто супер адже фото підібрані дуже вдало і гарно виконаний монтаж. Юлия Бодай - Річка кліп зроблени просто із фото різноманітних річок але також цікаво переглянути. Мені цікаво дізнатись думку інших людей пишіть поспілкуємся!!!!
Я цілком згідна з думкою про те, що кліпи, які мають сюжет просто супер!!! В них можна відслідкувати сюжетну лінюю і зрозуміни суть самої пісні! А на рахунок того, що в кліпі використовують змонтовані фотографії теж дуже цікаво. Це новий стиль який слід використовувати і в офіційних кліпах виконавців. Буде дуже цікаво!!!
Сьогодні знайшов дуже цікавий кліп групи Монте Крісто - Тільки він
ще один кліп змонтований із фото Також знайшов кліп Монте Крісто - Будемо разом звичано він непопадає під категорію кліп змонтовані з фото але мені хочеться поділитись знайденим. Адже ця пісня мені дуже подобається. Я її відношу до шедеврів
Якщо комусь цікава творчість групи монте крісто ось їх сайт http://montecristo.kiev.ua/ Насправді я думав що ця група давно розпалась але ні, вони готують новий альбом.