Привітання, Побажання, Поздоровлення, Тости...
|
|
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.22.17 PM | Сообщение # 1 |
Полковник
Награды: 10
Статус: Offline
| Про тебе думаю щоночі, з тобою сплю у своїм сні. Та лиш тебе одного хочу, прийди прошу я лічу дні. Я лічу дні до зустрічі з тобою бо сильно так тебе люблю, ти не даєш мені спокою і у ночі я деколи не сплю. Не сплю бо думаю про тебе, про нас обох ти так і знай, почуй молитву мою Боже, а ти мене лише кохай.
|
|
| |
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.22.52 PM | Сообщение # 2 |
Полковник
| Чому інколи сумно буває, чому інколи сльози і жаль, а тому що поруч тебе немає, а без тебе життя - печаль. Я вірю ми будемо разом, надія у мене ще є, все тільки залежить від тебе, солодке кохання моє.
|
|
| |
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.23.34 PM | Сообщение # 3 |
Полковник
| Моя любов до тебе не згасає! Промінням сяє у твоїй красі. Мов місяць у тумані виринає, І мовби осінь постає в пітьмі. Чарівні сльози капають невпинно, з небес зривають листя в забутті Моя любов мов чарівна перлина загублена в троянди красоті. Бо ти наповнюєш моє життя собою, І лиш тобою я живу! Твоє кохання збережу довіку, І щастя наше в серці пронесу!
|
|
| |
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.24.36 PM | Сообщение # 4 |
Полковник
| Даруй мені своє кохання, Даруй себе, даруй любов, Даруй увечері і зрання, Даруй опівдні знов і знов. Даруй навік той скарб безцінний, Тримати його в руках своїх, І в щасті, майже Богу рівний, Я ниць паду до ніг твоїх.
|
|
| |
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.25.20 PM | Сообщение # 5 |
Полковник
| У місячні весняні ночі Коли усе вже уві сні Я знову бачу ясні очі - Вони всміхаються мені. Такі ранкові і привітні, Як перший пролісок весни. Серед юрби вони помітні. Найкращі, над усе вони! Вони всміхаються ласкаво, А інколи такі сумні... В них відображення яскраве - Найкращі почуття твої.
|
|
| |
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.26.19 PM | Сообщение # 6 |
Полковник
| Ти став частинкою мого життя. З тобою всі пов'язані думки. І як захочу залишитися одна - то вже не зможу, Бо зі мною завжди ти. Ти у думках моїх, і в своїх снах я бачу твої гарні очі. І моє серце у твоїх руках. Та бути на одинці я не хочу! Чому ж ти іноді не розумієш, Що я кохаю лиш тебе?! Робити боляче - я знаю, ти умієш. А я і подумки не зраджую тебе. Я житиму із думкою про те, Що зможу залишитися собою. Та вже ніяк не зміню я одне - Що я живу, і житиму тобою!
|
|
| |
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.26.54 PM | Сообщение # 7 |
Полковник
| Твій голос - наче музика дощу, Живе у серці і бентежно грає, Здається в світі кращого не має, Ніж надивитися на тебе досхочу. Твоя поява - сонце серед ночі, Що крізь туман промінчиками б'є, Так щастя пробивається моє, Бо серце, мов троянда пити хоче...
|
|
| |
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.28.25 PM | Сообщение # 8 |
Полковник
| Хай щастя буде доброю казкою, Повне радості, світлого дива! Ніжний Ангел, з любов'ю та ласкою Хай несе Тобі Щастя на крилах.
|
|
| |
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.29.03 PM | Сообщение # 9 |
Полковник
| Мій Ангелику маленький, Бережи моє серденько: Не пусти гріха до нього, Щоб не скривдив я нікого. Щоб не стало в серці темно – Покажи, як бути чемним !
|
|
| |
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.30.11 PM | Сообщение # 10 |
Полковник
| Ти вір в життя і будь собою. Хай час летить собі, а ти, Як сонце ранньою весною, Цвіти проміння золотим. І хай в очах твоїх відкритих Нестримна молодість буя, І хай несе тебе по світу Життя бурхлива течія. І завжди ангел-хоронитель Тебе боронить від біди, Ти просто вмій життю радіти Й по ньому з усмішкою йди !
|
|
| |
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.31.02 PM | Сообщение # 11 |
Полковник
| Твій день народження прийшов, А це таке важливе свято, Хай несе радість і любов, І щирих привітань багато, Зорю найкращу з усіх зір І квітів шелест й пісню ночі, У своє щастя Ти повір - І матимеш усе, що хочеш!!!
|
|
| |
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.31.36 PM | Сообщение # 12 |
Полковник
| Неповторних вісім років, Виповнилось Тобі, Як великих вісім кроків У прекрасному житті. Щастя, радість хай дарує Сонечко із неба, Перший успіх хай крокує Поряд біля Тебе !
|
|
| |
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.31.57 PM | Сообщение # 13 |
Полковник
| Сестричко, сонце променисте ! Життя Твоє хай буде чисте, Вквітчане щастям і добром, Любов’ю, ніжністю, теплом, А доля радість лиш дарує, В багатстві й розкошах вирує, Здійсняться хай Твої бажання. Із Днем народження вітання !
|
|
| |
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.34.10 PM | Сообщение # 14 |
Полковник
| В цей день ясніше засвітило сонечко, Бо народилася у Вас маленька донечка. Зичимо їй від всієї душі Доброї долі і щастя в житті, Нехай з її веселим сміхом У дім приходить радість і втіха !
|
|
| |
irisha | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10.34.29 PM | Сообщение # 15 |
Полковник
| Привітання мамі й татку Із народженням хлоп’ятка ! Красенем хай він зростає І здоров’я, й мудрість має ! Хай найкращим буде сином І продовжить рід родини, Радістю всіх звеселяє, Щастя хай його чекає.
|
|
| |